ETLİ KURU FASULYE

IMG_9387Malzemeler:

  • 2 su bardağı akşamdan ıslatılmış kuru fasulye
  • 250-300 gr kuşbaşı et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 büyük kuru soğan
  • 1/2kahve fincanı sıvıyağ
  • tuz

Yapılışı:

Yemeklik doğradığımız soğanı yağda kavuralım, sırasıyla etleri ve salçaları ekleyip karıştırmaya devam edelim. Daha sonra kuru fasulyeleri, tuzu ve üzerini 2 parmak geçene kadar kaynar suyunu ilave edip fasulyeler yumuşayana kadar pişirelim.

AFİYET OLSUN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s