HİBİSKUS ŞERBETİ

IMG_20151022_234302

Malzemeler:

  • 2 yemek kaşığı hibiskus
  • 1,5 litre su
  • 1/2su bardağı şeker
  • 4-5 karanfil
  • 1 kabuk tarçın

Yapılışı:

Suyun içine hibiskusları atıp bir tencerede 15 dakika kaynatalım. Şekeri ekledikten sonra 5 dakika daha kaynatmaya devam edip içine tarçın ve karanfilleri atalım ve ocağı kapatalım. Üzerine kapak örtüp sabaha kadar bekletelim, sabah süzelim. Kışın sıcak yazın soğuk tüketebilirsiniz.

AFİYET OLSUN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s