PAPARA

4-5 kişilikIMG-20151012-WA0001

Malzemeler:

  • 3 köy yufkası
  • 1 tane haşlanmış bütün tavuk
  • 2 su bardağı ceviz
  • 125 gr tereyağı
  • Toz kırmızıbiber

Yapılışı:

Büyük yuvarlak borcam tepsiye yufkaları 4’e- 5’e bölerek kenarları volanlı kalacak şekilde yerleştirelim. 5-6 kepçe sıcak tavuk suyuyla yufkaları ıslatalım. Üzerini kaplayacak şekilde tavuk etlerini didikleyip yayalım. En son sos tavasında tereyağı eritip irice dövülmüş cevizleri biraz kavuralım, toz biberi ilave edip tavukların üzerine gezdirelim. Arzuya göre üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis edebilirsiniz, çok yakışıyor.

AFİYET OLSUN

Not: Sıcak servis edelim

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s