SOSLU LEVREK

Malzemeler:IMG_9641

  • 4 levrek
  • 1/2 demet dereotu
  • 7-8 diş sarımsak
  • 1 limon suyu
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı sirke
  • tuz

Yapılışı:

Balık hariç bütün malzemeleri rondo da iyice çekelim. Ayıklanıp üzerlerine çizik atılmış balıkların içine, dışına sostan sürelim.Yağlı kağıdın üzerine dizelim. Yanına yuvarlak şekilde kesilmiş çok az yağlanmış patatesleri, ikiye bölünmüş soğanları yerleştirip fırında 170 derecede üzerleri kızarana kadar pişirelim.

AFİYET OLSUN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s