HAŞLAMA ET

Malzemeler:IMG_9557

  • 1 kg kemikli et
  • 2 orta boy havuç
  • 2 orta boy patates
  • 2 kâse arpacık soğan
  • 5-6 diş sarımsak
  • Tuz, 6-7 tane karabiber

Yapılışı:

Etleri tencereye alıp üzerini geçene kadar su ekleyelim etler yumuşayana kadar pişirelim. İri iri doğradığımız patates ve havucu, soğanları, sarımsakları, tuzu, karabiberi ilave edip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edelim.

AFİYET OLSUN

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s