PAZILI YOĞURT ÇORBASI

Malzemeler:IMG_9662

  • 2 su bardağı haşlanmış buğday
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 bağ pazı
  • 2-3 diş sarımsak
  • Tuz
  • 5-6 su bardağı tavuk suyu

Yapılışı:

Yumurta, un, yoğurt ve 2 bardak suyu çırpalım, kalan suyun bir kısmını ilave edip kaynatalım. Buğdayı, yıkayıp ince ince doğradığımız pazıyı, ezdiğimiz sarımsakları ve tuzu ekleyip kaynatmaya devam edelim. Koyu olursa biraz daha su koyalım.

AFİYET OLSUN

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s