CORNFLAKES’Lİ TAVUK

Malzemeler:IMG_9927

  • 1 kg tavuk bonfile
  • 1 kutu krema
  • 1 su bardağı süt
  • Yeteri kadar sade cornflakes
  • Tuz
  • Karabiber

 

Yapılışı:

Tavukları derin bir kabın içinde tuz ve karabiberle karıştıralım. Süt ve kremayı karıştırıp üzerini kapatacak şekilde döküp, 3-4 saat bekletelim. Cornflakesleri hafifçe elimizle kırdıktan sonra tavukların her tarafını bulayıp, borcam tepsiye dizelim. Kalan sütlü kremaya yarım bardak daha süt ilave ettikten sonra tepsiye dizilmiş tavukların üzerine dökelim. 170 derecede tavuklar yumuşayana kadar pişirelim.

 AFİYET OLSUN

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s