TAVADA YERLİ SOMON

Malzemeler:IMG_9337

  • 1 büyük somon
  • 1 yumurta
  • 1 şişe soda
  • Sıvıyağı
  • Tuz, pul biber, karabiber
  •  Mısır unu

 

Yapılışı:

Somonumuzu 4 eşit parça halinde fileto olarak hazırlatalım. Yumurtayı çırptıktan sonra soda, karabiber, pul biber ve tuzu ilave edelim. Balıkları içinde yaklaşık 1 saat beklettikten sonra süzerek alalım. Mısır ununa bulayarak bol yağda kızartalım.

 AFİYET OLSUN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s