ISPANAK KAVURMA

Malzemeler:IMG_20160210_195013

  • 2 bağ ıspanak
  • 1 orta boy kuru soğan
  • 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
  • Tuz, karabiber

Yapılışı:

Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağda kavuralım, iyice yıkayıp doğradığımız ıspanakları, tuzu, karabiberi  ekleyip karıştıralım, kapağını kapatıp ocağı kısalım ıspanaklar yumuşayana kadar pişirelim. Daha sonra arzu ya göre üzerine kişi sayısına göre yumurta kırabiliriz veya sarımsaklı yoğurt dökerek de servis edebiliriz.

AFİYET OLSUN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s