CEVİZLİ PEYNİRLİ EV MAKARNASI

Malzemeler:IMG_0313

3-4 kişilik

  • 300 gr ev yapımı makarna
  • 3-4 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 kase tulum peyniri
  • 1 kase ceviz

Yapılışı:

Makarnayı kaynayan tuzlu suda 7-8 dakika pişirelim ve süzelim. Tencerede tereyağını eritip makarnayı üzerine boşaltıp karıştıralım. Servis tabaklarına paylaştırıp üzerlerine parçalanmış tulum peyniri ve iri dövülmüş cevizi koyarak servis edelim.

AFİYET OLSUN

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s