TAVUKLU MANTARLI MAKARNA

Malzemeler:IMG_0573

  • 1 paket fiyonk makarna
  • 300 gr tavuk göğsü
  • 300 gr mantar
  • 1 kutu krema
  • 1 diş sarımsak
  • 1/2 kahve fincanı zeytinyağı
  • Tuz, karabiber

Yapılışı:

Makarnayı kaynamakta olan suya atarak, paket üzerindeki süreye göre pişirelim.

Sarımsakları minik minik doğrayıp zeytinyağında yakmadan çok az kavuralım, üzerine kuşbaşı doğradığımız tavuk etlerini ilave edip, biraz yumuşayana kadar pişirelim. Daha sonra dilim dilim doğradığımız mantarları da ekleyip pişene kadar birlikte kavurmaya devam edelim. En son tuzu, karabiberi ve kremayı ilave edelim 4-5 dakika kaynatıp ocağı kapatalım. Haşlayıp süzdüğümüz makarnaların üzerine sostan koyarak servis edelim. Arzuya göre üzerine parmesan koyabilirsiniz.

AFİYET OLSUN

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s