REYHAN ŞERBETİ

Malzemeler:IMG_20160705_190731

  • 1 bağ reyhan
  • 1 limon suyu
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 kabuk tarçın
  • 5-6 karanfil
  • 2 litre kaynar su

Yapılışı:

Yıkanmış reyhanları bir tencereye alalım, üzerine şekeri (arzuya göre azaltıp arttırabilirsiniz. Ben biraz daha az koyuyorum), limonu,tarçını, karanfilleri ve kaynar suyu ekleyelim. Bir gece beklettikten sonra süzüp buzdolabına alalım ve soğuk servis edelim.

AFİYET OLSUN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s