PALAMUT BUĞULAMA

Malzemeler:img_20160920_200558

4-5 kişilik

  • 2 palamut
  • 2 orta boy kuru soğan
  • 2 orta boy domates
  • 4-5 köy biberi
  • 3-4 dilim limon
  • Tuz, karabiber, pul biber, kekik
  • Sıvıyağ

Yapılışı:

Dilim dilim kesilip yıkanmış balıkları yağladığımız tencerenin dibine dizelim. Üzerine sırasıyla halka halka kestiğimiz soğanları, yuvarlak kestiğimiz domatesleri, irice doğradığımız biberleri, kabuklarını soyup dilimlediğimiz limonları, baharatlarını ve bir su bardağı kadar suyunu da ekleyelim. Kaynadıktan sonra ocağı kısıp balıklar pişene kadar tutalım.

AFİYET OLSUN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s